marți, 21 iunie 2011

New home

Dragii mei,
Dears,

Nici să nu vă imaginaţi cumva că v-am uitat, însă traversez o perioadă tare aglomerată - sesiune la master, amenajare în curs, erupţie dentară- suprapusă cu îmbolnăvirea computerului de pe care lucram.
Don't even think that I forgot you, but I am going through a very busy month - exams for my master's degree, ongoing interior remodeling project , baby teething - and techincal problems with the computer I did my work on.

Însă, vin cu veşti bune: în curând, vom lansa www.ideasboutique.ro, aşa că aştept propunerile şi sugestiile voastre spre a-l face cât mai interactiv. În plus, voi reveni în forţă cu poze şi poveşti despre cel mai recent proiect la care am lucrat, precum şi cu ideile de amenajare cu care am rămas datoare.
Still, I have some good news for you. We will soon launch www.ideasboutique.ro, so I'm unpatiently waiting for your suggestions so that the site would be really interactive. In addition, I will come back with pictures and stories from my latest project, as well as with all the decorating ideas for May and June that I haven't posted yet.

3 comentarii:

  1. Chiar ieri ma uitam pe blog la postul cu paravane, si ma intrebam de ce n-ai mai scris ...
    Bafta cu noul site!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Oana: Nu am mai scris ca nu am avut timp efectiv nici macar pentru un articol de documentare, de lucrat am proiectele incepute, dar nefinalizate si umblu foarte mult cu amenajarea. Probabil o sa scriu la un moment dat un articol despre cum nu se gasesc niste chestii banale si umbli de-ti ies ochii pentru fiecare porcarie. Prin chestii banale inteleg: faianta simpla neagra, manere rosii pentru mobila, tapet de fibra de sticla cu un model decent, tapet normal cu model mai special.
    Multumesc de urari, site0ul va mai dura un pic pana il urcam, deocamdata e in lucru si incerc sa-l fac cat mai interactiv, asa ca orice idee in sensul asta e binevenita. Si idei de continut, bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  3. O,da, stiu cum e sa cauti niste chestii aparent simple dar care se dovedesc a fi adevarate "comori"; eu caut de ceva vreme niste perdele decente care sa fie cu verde - un model simplu si un verde ... verde; dar na, e greu. Se pare ca ce e simplu a devenit si foarte rar.
    Referitor la idei, de exemplu, o idee venita din problema mea de acum: cum sa maschezi/ascunzi anumite spatii din casa (spatii utilizabile); si mai clar: scot o usa, dar vreau sa ascund de ochii lumii ce e in spatele ei.

    RăspundețiȘtergere